L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER LG GBB61BLJMN

Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 341L, Klasi i Energjisë E Door Cooling + Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë. Magic Crisper Drawer: optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë.   Kodi: KOD0000000396

79,999 L

FRIGORIFER LG GBB72PZEFN

Frigorifer LG 2 METRA INOX GBB72PZEFN Kurseni Energji me Kompresorin Linear Inverter: ka më pak përbërës, prodhon më pak fërkime, harxhon deri në 32% më pak & është 25% më i qetë. Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë. Ftohja uniforme në çdo kohë: Teknologjia Linear Cooling ruan luhatjet e temperaturës brenda ± 0,5 gradë. Kodi: KOD0000000397

94,999 L

FRIGORIFER LG INOX GBB61PZJMN

Sold

FRIGO LG INOX 186 CM GBB61PZJMN Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 341L, Klasi i Energjisë E Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë. Magic Crisper Drawer: optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë. Kodi: KOD0000000395

74,999 L

FRIGORIFER MINIBAR MARKA LG GSJ-760 PZXV-MINIBAR

FRIGORIFER MINIBAR MARKA LG GSJ-760 PZXV-MINIBAR Marka: LG Kapaciteti: 405 litra Konfigurimi: pa instalim Kontrolli: Elektronik Ndriçim i brendshëm:Ndriçim LED Motori:Inverter Sistemi i ftohjes:Total no frost Kodi:KOD0000000506

185,000 L

LAVATRIÇE LG F4DV328S0U 8 KG LARJE /6 KG THARJE

LAVATRIÇE LG LARJE THARJE 8 KG LARJE /6 KG THARJE F4DV328S0U Larese tharese LG me kapacitet 8 kg ne larje dhe 6 kg ne tharje. Me teknologjine AI DD™, e cila ju siguron perdorimin e levizjes me te pershtatshme te kazanit (perzgjedhjen e programit), ne varesi te percaktimit te peshes dhe delikateses se rrobave. Me motorin Inverter Direct Drive per me pak dridhje, me pak zhurme dhe harxhon me pak energji. Me teknologjine e pastrimit me avull Steam™ heq 99.9%...

104,999 L

LAVATRIÇE LG LARJE THARJE 8/6 F4DV328SOU

LAVATRIÇE LG LARJE THARJE 8/6 F4DV328SOU Klasifikimi i efikasitetit të energjisë: Higjienizim me avull WiFi i integruar Pastrimi i kazanit Larje e shpejtë Kodi:8806091361547

100,000 L

TELEKOMANDA ANTEL LG TV RM-L859

UNIVERSAL REMOTE CONTROL FOR LG LCD/ LED TV RM-L859   Antel RM-L859 mund të përdoret për të kontrolluar drejtpërdrejt pjesën më të madhe të TV LG Pa konfigurim. Përdoret për LG LCD / LED / TV dhe mund të zëvendësohet drejtpërdrejt.   Kodi: KOD0000000165

640 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.