L
  • No products in the cart.

VENUS

FRESKUESE LOKALI VENUS ISF-902

Sale

FRESKUESE LOKALI VENUS ISF-902 Freskuese për ambiente të jashtme Venus ISF-902 I përshtatshëm për ambjentet e jashtme. Ju ofron një freski natyrale, për ditët e nxehta të verës. Lehtësisht i montueshem Me 3 helika materiali i të cilës është plastik. Me nivele të ndryshme shpejtësie. Mund të rrotullohet dhe ta fiksoni në pozicionin që deshironi. Mjaft praktike për ventilimin e ajrit. KOD0000000489

12,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.