L
  • No products in the cart.

42 DB

FRIGORIFER BANAK HISENSE FC403D4AW1

Frigorifer Banak Hisense 306 Litra FC403D4AW1 Ngrirësi Hisense ka një kapacitet prej 306 litrash. Me klasën e energjisë F ju mund të kurseni në konsumin e energjisë dhe jeni në gjendje të ruani më mirë ushqimin tuaj.   Kodi: 6940970803284

38,990 L

FRIGORIFER HISENSE R7327N4ACF

Sold

Frigorifer HISENSE R7327N4ACF HISENSE R7327N4ACF  është një frigorifer me përmasa  55x57x168 cm dhe kapacitet 246l.

54,990 L

Lavastovilje Indesit Total Inkaso DIFP28TH9ALEU

Lavastovilje Indesit 60cm Total Inkaso DIFP28TH9ALEU   Kodi: KOD0000000109

57,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.