L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER ARDO C0 2210SH

FRIGORIFER ARDO C0 2210SH 218litra ,Klasi i Energjisë A+, optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë. Kodi:KOD0000000257

89,990 L

Frigorifer Banak Hisense FC184D4AW1

Frigorifer Banak Hisense 142 litra FC184D4AW1 Ngrirësi Hisense ka një kapacitet prej 142 litrash. Me klasën e energjisë A+ ju mund të kurseni në konsumin e energjisë dhe jeni në gjendje të ruani më mirë ushqimin tuaj. Kodi: 6921727050212

29,990 L

FRIGORIFER HISENSE INOX NFRT417N4DC1

Sold

Frigorifer Hisense RT417N4DC1 Totali Pa Frost - Përdorimi i teknologjisë së ftohjes së ajrit No Frost ruan nivele konstante të temperaturës dhe lagështisë brenda frigoriferit, duke shmangur formimin e akullit dhe duke reduktuar ndjeshëm rritjen e baktereve. Ideale për të mbajtur ushqimin tuaj më të freskët për më gjatë. Ndriçimi LED - përveçse i jep frigoriferit një dritë të këndshme dhe të rehatshme, lejon gjithashtu kursim më të madh të energjisë dhe më shumë respekt për mjedisin, krahasuar me llambat...

57,990 L

FRIGORIFER HISENSE NGRIRËS FC184D4AW1

Sale Sold

Frigorifer Hisense FC184D4AW1 - Ngrirëse, niveli i zhurmës 40 dB, 142 L, i bardhë Ngrirësi Hisense FC184D4AW1 shquhet për super qetësinë e tij: ofron performancë të shkëlqyer duke ruajtur një nivel zëri shumë të ulët. Ka një kapacitet neto prej 142 litrash dhe një kapacitet ngrirjeje prej 15 kg / 24 orë.

24,999 L

FRIGORIFER HISENSE R7327N4ACF

Sold

Frigorifer HISENSE R7327N4ACF HISENSE R7327N4ACF  është një frigorifer me përmasa  55x57x168 cm dhe kapacitet 246l.

54,990 L

FRIGORIFER HISENSE RB390NAWC1

Sold

Frigorifer Hisense RB390NAWC1 E përkryer për çdo kuzhinë, pa marrë parasysh skemën tuaj të ngjyrave. I disponueshëm në 3 ngjyra, ky frigorifer i jashtëzakonshëm 60:40 ka një kapacitet prej 300 litrash, duke ju lejuar të ruani me lehtësi deri në 16 çanta blerjesh. Ai përmban një shpërndarës 3 litrash të hollë të rimbushshëm me ujë, një raft vere premium të kromuar, kontroll elektronik për kontroll të plotë mbi temperaturën e frigoriferit tuaj, një dritë të brendshme efikase LED dhe sirtarë...

59,990 L

FRIGORIFER HOTPOINT ARISTON ENTMH192A1FW

Sold

Frigorifer Hotpoint Ariston 70 cm me ngrirje lart ENTMH192A1FW Frigoriferi i pavarur Hotpoint Ariston është i gjatë dhe i gjerë. Teknologjia No Frost parandalon formimin e akullit në frigorifer. Raftet e xhamit janë rezistente dhe elegante. Rrjedha e ajrit është e rregullt dhe uniforme.   Kodi: SN708044124

75,990 L

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX 310 ERN3211AOW

Frigorifer Electrolux ERN3211AOW Frigorifer inkaso ftohes Kontroll elektronik i temperaturës. Sistem ftohje me ventili ( realizon qarkullim te njetrajtshem te ajrit dhe ruan lageshtiren e ushqimeve.) Flexi Fresh System: Kontroll I lageshtires se perimeve. Kodi: KOD0000000021

99,990 L

FRIGORIFER MIDEA A+ MONOPORTA

FRIGORIFER MIDEA  A+MONOPORTA Marka: MIDEA Kapaciteti: 41 litra Konfigurimi: pa instalim Ngjyra: çelik inox Karakteristikë e veçantë: Stil retro Kodi:KOD0000000349

18,999 L

FRIGORIFER WHIRLPOOL ART 459/A+/NF/1

Frigorifer Inkaso Wihrpool Kombinat 178 NF ART459/A+NF/1 Sistemi i ftohësit:Automatik (me ventilim) Sistemi i ngrirësit: No frost 6TH SENSE(rregullim i temperatures deri ne 5 here me shpejt ne saje te teknologjise 6Th) Program ECONIGHT Kodi: KOD0000000024

89,990 L

LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON TOTAL INKASO HSIE2B19

Lavastovilje Hotpoint Ariston total inkaso HSIE2B19 45cm A+ Inverter Veçoritë e kësaj pjatalarëse të integruar Hotpoint: model i vogël i hollë me një numër të madh cilësimesh vendi, për të pasur të gjithë hapësirën e nevojshme, brenda dhe jashtë enëlarëses. Konsumi i ulët i ujit i kombinuar me një dizajn ergonomik dhe kompakt. Ngjyra e bardhë. Këmbë të rregullueshme në lartësi për stabilitet të përsosur në çdo sipërfaqe.   Kodi: KOD0000000106

55,999 L

Lavastovilje Indesit Total Inkaso DIFP28TH9ALEU

Lavastovilje Indesit 60cm Total Inkaso DIFP28TH9ALEU   Kodi: KOD0000000109

57,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.