L
  • No products in the cart.

Kapaciteti Total

FRIGORIFER AEG KOMBINAT INOX RCB73831TX

Frigorifer AEG Kombinat Inox RCB73831TX A+++ Frigoriferi Aeg RCB73831TX është i pajisur me teknologjinë TwinTech, prandaj ndarjet e frigoriferit dhe ngrirësit janë të pajisura me dy avullues dhe dy sisteme të veçanta të qarkullimit të ajrit. Në këtë mënyrë krijohen kushte optimale në çdo ndarje. Kodi: 92100035

119,990 L

FRIGORIFER HAIER A+++ HSR3918ENPB

FRIGORIFER HAIER A+++ HSR3918ENPB Marka: Hisense Kapaciteti: 528 litra Konfigurimi: pa instalim Materiali: çelik inox Karakteristikë e veçantë: Multi air flow, total no frost.

110,500 L

FRIGORIFER HISENSE 521L INOX RS670N4GBE

Frigorifer Hisense Xham i ZI 521L Inox RS670N4GBE Frigorifer-ngrirës Side by Side Dizajni mbresëlënës dhe jashtëzakonisht në modë me dy dyer, i famshëm për frigoriferët e tij amerikanë, tani mund të dekorojë kuzhinën tuaj me ndihmën e Hisense. Teknologji Total No Frost: Kjo teknologji krijon kushtet e duhura, e mban ushqimin të freskët dhe të ushqyeshëm për më gjatë, pasi në frigorifer nuk krijohet ngrica. Kjo do të thotë që nuk do të duhet të humbisni kohën tuaj të çmuar...

149,990 L

FRIGORIFER HISENSE INOX NFRT417N4DC1

Sold

Frigorifer Hisense RT417N4DC1 Totali Pa Frost - Përdorimi i teknologjisë së ftohjes së ajrit No Frost ruan nivele konstante të temperaturës dhe lagështisë brenda frigoriferit, duke shmangur formimin e akullit dhe duke reduktuar ndjeshëm rritjen e baktereve. Ideale për të mbajtur ushqimin tuaj më të freskët për më gjatë. Ndriçimi LED - përveçse i jep frigoriferit një dritë të këndshme dhe të rehatshme, lejon gjithashtu kursim më të madh të energjisë dhe më shumë respekt për mjedisin, krahasuar me llambat...

57,990 L

FRIGORIFER HISENSE NGRIRËS FC184D4AW1

Sale Sold

Frigorifer Hisense FC184D4AW1 - Ngrirëse, niveli i zhurmës 40 dB, 142 L, i bardhë Ngrirësi Hisense FC184D4AW1 shquhet për super qetësinë e tij: ofron performancë të shkëlqyer duke ruajtur një nivel zëri shumë të ulët. Ka një kapacitet neto prej 142 litrash dhe një kapacitet ngrirjeje prej 15 kg / 24 orë.

24,999 L

FRIGORIFER HISENSE RB372N4AC2

Sold
FRIGORIFER HISENSE RB372N4AC2

Frigorifer Hisense Kombinat 178.5cm RB372N4AC2 • Totali No Frost • Niveli i ulët i zhurmës • Kontroll elektronik i brendshëm • Dritë LED e brendshme për ndarjen e frigoriferit • Derë e kthyeshme Kodi: 6921727047427

54,990 L

FRIGORIFER HISENSE RS670N4GBE

Frigorifer Hisense 521 litra xham i zi 2M RS670N4GBE,Klasi i Energjisë E, optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë.   Kodi: KOD0000000009

149,990 L

FRIGORIFER INKASO AEG SCS61800FFR

Sold

Frigorifer Aeg SCS61800FFR AEG-Electrolux Santo SCS61800 °F1 Frigoriferi-ngrirës , Klasa e efikasitetit të energjisë A + + Lartësia 176,9 cm Ngrirësi 75 litra Derë e fortë Kodi: KOD0000000020

89,990 L

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX 310 ERN3211AOW

Frigorifer Electrolux ERN3211AOW Frigorifer inkaso ftohes Kontroll elektronik i temperaturës. Sistem ftohje me ventili ( realizon qarkullim te njetrajtshem te ajrit dhe ruan lageshtiren e ushqimeve.) Flexi Fresh System: Kontroll I lageshtires se perimeve. Kodi: KOD0000000021

99,990 L

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX NGRIRËS EUX2245AOX

Frigorifer inkaso Elektrolux Port inox ngrires EUX2245AOX Electrolux Freezer EUX2245AOX është i pajisur me teknologjinë No Frost, ekran LCD me Touch Control, funksionin FastFreeze, vëllim të dobishëm për ushqimin e ngrirë 204 litra, 5 sirtarë duke përfshirë 1 sirtar XXL SpacePlus® - 2 ndarje të palosshme, ndriçim LED dhe klasën e energjisë A ++.   Kodi: KOD0000000022

129,900 L

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW   A nuk do të ishte pak më e lehtë gjetja e akullores me një frigorifer pa ngricë? Veçoria Total No Frost ruan një temperaturë të barabartë, duke parandaluar akumulimin e akullit dhe duke ju kursyer kohën dhe telashet e shkrirjes. Pjesa e brendshme e ftohjes metalike i shton një stil shtesë frigoriferit tuaj. Me një brendësi të bukur metalike reflektuese, frigoriferi duket po aq i mirë nga brenda ashtu edhe nga jashtë. Kompresori i inverterit...

99,000 L

FRIGORIFER KANTINË CANDY PËR VERAT WCEL210

Sold

Frigorifer Candy WCEL210 Bodrum vere Candy CWCEL 210/N Divino Performanca dhe risitë: Me sistemin e saj kundër dridhjeve, maturoni verën tuaj në kushte ideale për plakje Paraqitja: Raftet prej druri zvogëlojnë dridhjet duke mbrojtur kundër erërave dhe lagështisë duke formuar një lidhje estetike me verërat tuaja Lehtësia e përdorimit: Sistemi i alarmit të derës lëshon një sinjal zanor në rast të hapjes së zgjatur ose mbylljes së dobët Estetika dhe ergonomia: Ndriçimi do t'u japë shikueshmëri shisheve tuaja edhe kur...

49,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.