06:30 am – 23:00 pm

Featured products

FRIGORIFER HISENSE I ZI A+ RB645N4BFE

Sold
FRIGORIFER HISENSE RB645N4BFE

Frigorifer Hisense i Zi A+ RB645N4BFE Dizajni premium dhe i dyerve të sheshta Falë thellësisë së tij prefekte dhe dizajnit premium dhe të sheshtë të dyerve, ky frigorifer përshtatet me çdo kuzhinë duke u integruar në çdo stil. Thellësi e reduktuar Dizajni ynë fokusohet në konceptin modern të kuzhinës, që do të thotë se lartësia dhe gjerësia ideale e frigoriferit mund të integrohen mirë në çdo dollap kuzhine për të kursyer hapësirë ​​dhe për të siguruar përdorim praktik dhe efikas....

99,990 L

Special Offers

  • New Arrivals
  • Best seller

Not found products.

Not found products.

YOUR HOME HAS A NEW HUB

Elektron Family Smart™ Blenders

Special Offers

  • New Arrivals
  • Best seller

Not found products.

Not found products.

The Next Refrigerator Generation

BRING YOUR HOME FROM THE FUTURE

Special Offers

Mobile Phone

  • New Arrivals
  • Best seller

Not found products.

Not found products.

Special Offers

  • New Arrivals
  • Best seller

Not found products.

Not found products.

Just an incredibly thin and light

MONITOR HD ULTRA SHAPS

The incredibly thin and light Monitor features sixth-generation processors and improved graphics performance.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.