L
 • No products in the cart.

Na Kontaktoni

Na Dërgoni Mesazh!

Plotësoni të dhënat tuaja për t’u informuar mbi produktet dhe ofertat tona më të fundit.
Jemi me ju në ҫdo  moment!

  Emri

  Email

  Mesazhi

  Kontaktoni me Ne!

  Ju mund të na ndiqni në rrjetet tona sociale ose duke vizituar website-in, por gjithashtu në qoftë se dëshironi te jeni më afër nesh, na vizitoni në dyqanin tonë.
  Kështu, do të jeni më pranë çdo produkti që ju dëshironi të blini.

  Vendndodhja Jonë

  Tiranë, Kashar, Rruga “Teodor Keko”

  06:30 am - 23:00 pm

  (+355) 69 407 2402

  [email protected]

  Login Account

  Already a Elektron Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.