L
  • No products in the cart.

Frigoriferë

FRIGORIFER LORD C13

FRIGORIFER LORD C13 Marka: LORD Kapaciteti: 323 litra Konfigurimi: pa instalim Kontrolli: Elektronik Ndriçim i brendshëm:EKRAN LCD Motori:Inverter Sistemi i ftohjes:No frost AUTOMATIC DEFROST MULIT FLOW - AIR

85,000 L

FRIGORIFER LORD C9

FRIGORIFER LORD C9 Marka: LORD Kapaciteti: 293 litra Konfigurimi: pa instalim Kontrolli: Elektronik Ndriçim i brendshëm:Ndriçim LED Motori:Inverter Sistemi i ftohjes:No frost

75,000 L

FRIGORIFER AEG KOMBINAT INOX RCB73831TX

Frigorifer AEG Kombinat Inox RCB73831TX A+++ Frigoriferi Aeg RCB73831TX është i pajisur me teknologjinë TwinTech, prandaj ndarjet e frigoriferit dhe ngrirësit janë të pajisura me dy avullues dhe dy sisteme të veçanta të qarkullimit të ajrit. Në këtë mënyrë krijohen kushte optimale në çdo ndarje. Kodi: 92100035

119,990 L

FRIGORIFER ARDO 6DVBM316FCR

FRIGORIFER ARDO A++ 6DVBM316FCR Marka: Ardo Kapaciteti: 316 litra Konfigurimi: pa instalim Ngjyra: çelik inox Karakteristikë e veçantë: ndarje e zonës së freskët, no frost, alarmi i derës (e hapur). Kodi:KOD0000000259

189,999 L

FRIGORIFER ARDO 6DVBM316FR

FRIGORIFER ARDO 6DVBM316FR 316litra ,Klasi i Energjisë A+, optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë. Kodi:KOD0000000258

189,999 L

FRIGORIFER ARDO C0 2210SH

FRIGORIFER ARDO C0 2210SH 218litra ,Klasi i Energjisë A+, optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë. Kodi:KOD0000000257

89,990 L

FRIGORIFER BANAK FC258D4AW1

Frigorifer Banak 198 Litra FC258D4AW1 Ngrirësi Hisense FC258D4AW1 shquhet për super-qetësinë e tij: ofron performancë të shkëlqyer duke ruajtur një nivel zëri shumë të ulët. Ka një kapacitet neto prej 198 litrash dhe një kapacitet ngrirjeje prej 15 kg / 24 orë.   Kodi: 6921727050205

31,990 L

Frigorifer Banak Hisense FC184D4AW1

Frigorifer Banak Hisense 142 litra FC184D4AW1 Ngrirësi Hisense ka një kapacitet prej 142 litrash. Me klasën e energjisë A+ ju mund të kurseni në konsumin e energjisë dhe jeni në gjendje të ruani më mirë ushqimin tuaj. Kodi: 6921727050212

29,990 L

FRIGORIFER BANAK HISENSE FC403D4AW1

Frigorifer Banak Hisense 306 Litra FC403D4AW1 Ngrirësi Hisense ka një kapacitet prej 306 litrash. Me klasën e energjisë F ju mund të kurseni në konsumin e energjisë dhe jeni në gjendje të ruani më mirë ushqimin tuaj.   Kodi: 6940970803284

38,990 L

Frigorifer BEKO RCNA366K34XBN 185x60cm

Me ndriçimin e brendshëm LED dhe klasën e energjisë A+ ky frigorifer është ideal për kursimin e elektricitetit. Ka ngjyrën e argjendit të lëmuar dhe përmasa 185 x 60 x 67 cm. Nëse dëshironi ta vendosni në një cep të kuzhinës, kjo nuk do të përbëjë problem pasi frigoriferi nuk ka dorezë të jashtme dhe dyert mund të kthehen 90°.

58,000 L

FRIGORIFER BEKO RCNA366K40XBN

FRIGORIFER BEKO RCNA366K40XBN Marka: BEKO Kapaciteti: 324 litra Konfigurimi: pa instalim Kontrolli: Elektronik Ndriçim i brendshëm:Ndriçim LED Motori:Inverter Sistemi i ftohjes: Neo frost

65,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.