L
  • No products in the cart.

Frigorifer Midea MDRD142SLF30 86 X 47 CM

Për hapsira te vogla,dhoma apo zyra ju prezantojme me frigoriferin Midea me nje permase prej 85 cm. Me nje kapacitet prej 93 litra ku mund te mbani ushqimet te fresketa apo te ngrira. Klasi i energjise: A+ Kapciteti: 93 l No frost Antibakterial Ngjyra: e zeze Përmasa: 85 x 47 cm

21,000 L

PIANUR CANDY CI633C/E1

Sale

PIANUR CANDY CI633C/E1 3 ZONA INDUKSION Kombinon katër zona gatimi së bashku. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar. Kodi: KOD0000000580

45,000 L

PIANUR HOTPOINT ARISTON HAH-7000BB

Sale

PIANUR HOTPOINT ARISTON KIS 841 Vendosni kohën ideale për përgatitjen tuaj sipas nevojave tuaja.  Dritat e nxehtësisë së mbetur janë një masë sigurie shumë e vlefshme. Dritat treguese ju paralajmërojnë kur sipërfaqja e pjesës së sipërme prej qeramike është ende e nxehtë, edhe pasi të keni fikur kontrollet.  KODI:KOD0000000590

65,000 L

Pianurë AEG Induksion IKB84443IB

Pianurë AEG 80cm induksion IKB84443IB Pianura me induksion të serisë Bridge 6000 është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni Bridge lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Funksioni Bridge kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka...

90,000 L

Pianurë AEG IKB64443XB

Pianurë AEG 80cm induksion IKB84443IB Pianura me induksion është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni Bridge lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Funksioni  kombinon 4 zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha....

90,000 L

Pianurë AEG HK654070FB

Pianurë AEG HK654070FB Pianura  është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni Bridge lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Funksioni  kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha. Ndërfaqja me prekje...

55,000 L

Pianurë AEG induksion 2V/C+2G HD634170NB

Pianurë AEG induksion 2V/C+2G HD634170NB Pianura me induksion të serisë Bridge 6000 është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni Bridge lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Funksioni Bridge kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për...

Pianurë AEG Touch HK634020XB

Pianurë AEG Touch HK634020XB Pianura AEG Touch  është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni  lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Funksioni Touch kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha....

49,900 L

PIANURË ARIEL DOMINO AE-322S

PIANURË ARIEL DOMINO AE-322S Kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha. Ndërfaqja me prekje direkte kontrollon ndërfaqen e përdoruesit përdor numra intuitiv, nga 1 në 14, kështu që mund të vendosni temperaturën e duhur menjëherë pa pasur nevojë të alternoni butonat plus dhe minus. Kodi: 3800235220221

18,500 L

Pianurë BEKO HII 64400MT

  Siperfaqe të lëmuar: Pastrohet lehtë dhe me stil, siperfaqja e lemuar e kesaj pllake eshte krijuar me nje gote te qendrueshme me cilesi te larte e cila gjithashtu ju lejon te levizni tiganet nga ndezesi ne ndezes me lehtesi. Treguesit e nxehtesise: Per siguri te shtuar, treguesit e nxehtesise do te shfaqin nje 'H' te dukshem per t'ju paralajmeruar nese pllaka nuk eshte ftohur mjaftueshem. Pllaka qeramike Beko me ngjyre te zeze ofron nje siperfaqe te shkelqyeshme gatimi. Shumefunksional:...

48,000 L

PIANURË CANDY 3G+1K CLG631SPX

PIANURË CANDY 3G+1K CLG631SPX

Pianure Candy 3G+1K CLG631SPX PROGRAMET DHE FUNKSIONET Elementi ngrohës i tipit 1 Djegësi i shpejtë me gaz Elementi ngrohës i tipit 2 Pllakë elektrike Elementi ngrohës i tipit 3 Djegësi gjysmë i shpejtë me gaz Elementi ngrohës i tipit 4 Djegësi ndihmës me gaz   Kodi: KOD0000000088  

22,000 L

Pianurë CANDY CTP643

Sold

Pianurë CANDY 60cm CTP643 Pianura Candy është e lehtë për t'u përdorur falë panelit të tij qendror dhe unik të kontrollit ku mund të vendosen 4 zonat e pjesës së sipërme. Zona e dyfishtë e energjisë: Zonë fleksibël që lidh dy zona së bashku për tiganët tuaj më të mëdhenj të pjekjes deri në 40 * 20 cm. Funksioni përforcues lejon rritjen e përkohshme të fuqisë së zonës së zgjedhur të gatimit për të shpejtuar fazat specifike të përgatitjes.   Kodi:...

49,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.