L
  • No products in the cart.

Lavatriçe LORD 9 kg 1400 RPM W1

Lavatriçe LORD 9 kg 1400 RPM W1 Teknologjia e përsosur e shpejtësisë së makinës larëse Lord bën të mundur shkurtimin e programeve të zgjedhura duke e bërë larjen sa më të shpejtë. Ekrani i madh, i qartë dhe me prekje lejon kontroll të vazhdueshëm mbi programet e zgjedhura, e bën të lehtë konfigurimin dhe ju mban të informuar për larjen tuaj. Sigurisht, ekziston edhe opsioni i fillimit me vonesë të larjes me 24 orë. Kodi: KOD0000000078

73,000 L

LAVATRIÇE WHIRLPOOL FSCRBG80411 8KG

LAVATRIÇE WHIRLPOOL FSCRBG80411 Lavatriçe me ngarkesë të përparme me qëndrim të lirë Whirlpool: 8 kg - FSCRBG80411 Karakteristikat e kësaj lavatriçe me qëndrim të lirë Whirlpool: ngjyrë e bardhë. Kosh i gjerë 8 kg. Centrifugë me efikasitet të lartë në 1400 rpm. Ekskluzive Teknologjia e 6-të SENSE që përshtat në mënyrë dinamike cilësimet sipas karakteristikave të çdo ngarkese, duke siguruar kujdes ideal për të gjitha pëlhurat. Klasa energjia A +++, për një reduktim të konsumit deri në 50%. KODI:KOD0000000080

70,000 L

Lavatriçe 9 kg WFPV9014EM

Sold

Lavatriçe 9 kg 1400 RPM WFPV9014EM A+++ Makina larëse Hisense WFPV9014EM vjen me 15 programe, duke përfshirë teknologjinë e avullit që largon bakteret dhe alergenet, duke reduktuar të gjitha rrudhat, kështu që ju do të kaloni në hekurosje. Largon alergjenët duke lënë rroba më të buta dhe më pak rrudha: Përdorimi i funksionit Steam në fund të ciklit të larjes do t'i pastrojë thellë rrobat tuaja, duke i lënë ato të buta pa pasur nevojë për zbutës. Rrobat tuaja do...

55,000 L

LAVATRIÇE AEG 10 KG L6FBI143

Sold

Lavatriçe AEG 10 kg L6FBI143 Kjo makinë larëse e Serisë 6000 është e pajisur me Teknologjinë ProSense®: programi i larjes është i optimizuar për të reduktuar fërkimin midis rrobave dhe për të shmangur larjen e tepërt, duke kursyer kohë, ujë dhe energji. Sistem inteligjent që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, për të larë rrobat çdo ditë duke reduktuar kohën, konsumimin dhe konsumin e ujit dhe energjisë Kjo makinë larëse është e pajisur me shportën GentleCare, e cila është projektuar...

87,000 L

LAVATRIÇE AEG 7 KG TOP L6TBG721

Sold
LAVATRIÇE AEG 7 KG TOP L6TBG721

Lavatriçe AEG 7 kg 1200 RPM TOP L6TBG721 Makina larëse AEG L6TBG721 Series 6000 është e pajisur me teknologjinë ProSense® që rregullon kohëzgjatjen e ciklit dhe konsumin e ujit dhe energjisë në varësi të ngarkesës.   Kodi: KOD0000000054

70,000 L

Lavatrice AEG 8 kg L6FBI843

Lavatrice AEG 8 kg 1400 RPM L6FBI843 Teknologjia Prosense: sistem inteligjent që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, duke reduktuar kohën, konsumin dhe konsumin e ujit dhe energjisë Shporta Gentlecare: me më shumë vrima se lavatriçet tradicionale, zvogëlon deformimin e pëlhurave, duke mbrojtur rrobat gjatë ciklit të centrifugimit Motori inverter: heshtje maksimale dhe jetë e gjatë Pastroni rrobat kur dëshironi me funksionin e nisjes me vonesë Program leshi i çertifikuar i Woolmark blu   Kodi: KOD0000000052

60,000 L

LAVATRIÇE AEG 8 KG L6FBI863

LAVATRIÇE AEG 8 KG L6FBI863

Lavatriçe AEG 8 kg 1600 RPM L6FBI863 Makina larëse e Serisë 6000 L6FBI863 Aeg është e pajisur me Teknologjinë ProSense®: programi i larjes është i optimizuar për të reduktuar fërkimin midis rrobave dhe për të shmangur larjen e tepërt.   Kodi: KOD0000000081

75,000 L

LAVATRIÇE AEG 9 KG L6FBI943

Sold

Lavatriçe AEG 9 kg L6FBI943 Makina larëse L6FBI943 Aeg 6000 Series është e pajisur me Teknologjinë ProSense®: programi i larjes është i optimizuar për të reduktuar fërkimin midis rrobave dhe për të shmangur larjen e tepërt.   Kodi: KOD0000000053

61,000 L

LAVATRIÇE AEG 9 KG L6FEG945

LAVATRICE AEG 9 KG 1351rpm L6FEG945 Kodi: KOD0000000470

74,000 L

LAVATRIÇE AEG 9 KG L7FBE941

Sold
LAVATRIÇE AEG 9 KG L7FBE941

Lavatriçe AEG 9 kg L7FBE941 1400 RPM Makina larëse AEG L7FBE941 Series 7000 është e pajisur me funksionin Final Steam i cili mund të aktivizohet në fund të ciklit të larjes, duke reduktuar palosjet deri në 30%. Programi i dedikuar i avullit gjithashtu freskon indet dhe eliminon aromat.   Kodi: KOD0000000055

90,000 L

LAVATRIÇE AEG 9 KG SERIA 7 L7FEE942

Sold
AEG-9-KG

Lavatriçe AEG 9 KG SERIA 7 L7FEE942 Makina larëse AEG L7FEE942 Series 7000 është e pajisur me funksionin Final Steam i cili mund të aktivizohet në fund të ciklit të larjes, duke reduktuar palosjet deri në 30%. Programi i dedikuar i avullit gjithashtu freskon indet dhe eliminon aromat.    

110,000 L

LAVATRIÇE ASKO 9 KG W4096P. W\2

Sold

Lavatriçe Asko W4096P. W\2 9 kg 1600 RPM Me Active Drum ™, ngritësit e heqshëm në formë gote ore dhe kazani i pjerrët i lëvizin rrobat në qendrën e kazanit për të reduktuar konsumimin e pëlhurës. Papastërtia hiqet nëpërmjet vrimave më të mëdha në buzë. Avulli ju ndihmon të freskoni rrobat tuaja në një kohë të shkurtër dhe nuk keni nevojë të përdorni detergjent ose shpëlarës. Pas 20 minutash trajtim me avull në programin tonë Steam Refresh, mbetet vetëm një...

200,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.