L
  • No products in the cart.

Tharëse EcoSpeed&8kg MIELE TWF760WP

Tharëse EcoSpeed&8kg MIELE TWF760WP Tharëse me pompë nxehtësie T1: me A+++ dhe DryCare 40 për tharje efikase por të butë. DryCare 40 – thahet pothuajse çdo gjë që mund të lahet në 40 °C Tharje më e shpejtë e kombinuar me efikasitet maksimal të energjisë – EcoSpeed Kaloni shpejt midis 2 aromave të preferuara – FragranceDos Kursime për jetëgjatësinë e tharëses suaj - Teknologjia EcoDry Miele@home – rrjetet e zgjuara hapin mundësi të reja   Kodi: KOD0000000343

189,999 L

Tharëse Rrobash AEG 9KG T88590IS

Sold

Tharëse rrobash AEG 9KG A++ T88590IS   Kodi: KOD0000000124

159,990 L

THARËSE RROBASH ASKO 9 KG T209H.W

Sold

Tharsë Rrobash ASKO 9 KG T209H.W Tharësi me pompë të nxehtësisë konsumon vetëm 0.24 kwh / kilogram rroba. E kombinuar me sistemin Sensi Dry™ dhe programet Auto, e bën ASKO një mundësi fantastike veçanërisht për klientët që i kushtojnë rëndësi mbrojtjes së mjedisit. Tharëset ASKO janë në pajisura me motorë pa karbonçina, të cilët reduktonë ndjeshëm nivelin e zhurmës edhe në shpejtësi shumë të larta rrotullimi. Motorët shumë efikasë dhe me një jetëgjatësi të shtuar, mundësojnë zhvillimin e programeve të...

200,000 L

THARËSE RROBASH ELECTROLUX EW8H272G

Sold

Tharëse rrobash ELECTROLUX EW8H272G Teknologjia DelicateCare System e tharëses Electrolux EW8H272G ruan format dhe karakteristikat e çdo veshjeje, duke rregulluar temperaturën dhe lëvizjen e kazanit sipas llojit të pëlhurës.

84,000 L

THARËSE RROBASH ELECTROLUX EW8HE282

THARËSE RROBASH ELECTROLUX EW8HE282 E pajisur me programe specifike për tharjen delikate të çdo pëlhure  nga mëndafshi, tek pëlhurat e përziera deri te veshjet kundër uji. Me shtimin e veprimit të avullit, do të jeni të sigurt që do të eliminoni rrudhat dhe do të përgjysmoni koha e hekurosjes së rrobave tuaja të preferuara. Kodi:KOD0000000125

119,999 L

Tharëse Rrobash Lord 8 kg T1 LORDT1

Sold

Tharëse Rrobash Lord 8 kg T1 LORDT1 Tharëse LORD T1 me pompë nxehtësie bie në klasën e energjisë A++ për shkak të konsumit të ulët të energjisë elektrike. Tamburi i tharjes prej çeliku inox mund të mbajë deri në 8 kilogramë rroba në të njëjtën kohë. Sipërfaqja unike e daulles do t'ju ndihmojë të gëzoni rrobat tuaja. Rezultati është rroba të pa rrudhosura, me gëzof dhe të thara në mënyrë perfekte. Një avantazh tjetër është zhurma e ulët e tharëses...

74,990 L

THARËSE RROBASH LORD T1

Sold

THARËSE RROBASH LORD T1 Klasa e energjisë A++ . Kazani i tharjes prej çeliku inox mund të mbajë deri në 8 kg rroba në të njëjtën kohë. Rezultati është rroba të pa rrudhosura dhe të thara në mënyrë perfekte. Një avantazh tjetër është zhurma e ulët e tharëses - vetëm 65 dB.

85,000 L

THARËSE RROBASH LORD T3

THARËSE RROBASH LORD T3 Klasa e energjisë: A +++ Ngarkesa maksimale: 8 kg Funksionim tepër i qetë 65 dB (A) Mbrojtje kundër rrudhave pas përfundimit të programit Treguesi i plotë i filtrit Lint dhe EasyClean Bllokimi i sigurisë për fëmijë Treguesi vizual dhe akustik i përfundimit të programit (mund të fiket) Materiali i brendshëm i kazanit: çelik inox KOD0000000459

98,000 L

THARRESE RROBASH AEG T8DBE853

Sold

THARRESE RROBASH AEG A+++ SERIA 8 DERE E BARDHE T8DBE853   KOD0000000471

100,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.