L
  • No products in the cart.

Apirator Falmec Total inkaso Burano 600m3 ZZZN460F

Apirator Falmec Total inkaso Burano me paket elektronike me xham te zi 600m3 ZZZN460F Kapaku Mira Black ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. Kodi; 8034122362021

48,000 L

ASPIRATOR JETAIR AURORA LX/GRX/F/60CM

ASPIRATOR JETAIR AURORA LX/GRX/F/60CM Kapaku i JETAIR AUROR Aduket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese...

19,000 L

ASPIRATOR AURORA 50 CM ME SHINE GR/F/50/VT

ASPIRATOR AURORA 50 CM ME SHINE GR/F/50/VT Kapaku i ishullit AURORA duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku AURORA ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë...

7,999 L

ASPIRATOR CANDY CGM64X-6 60CM ME XHAM NDRICIM LED

ASPIRATOR CANDY CGM64X-6 60CM ME XHAM NDRICIM LED Kapaku i CANDY duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e...

24,999 L

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM Kapaku i ishullit CANDY duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000187

44,999 L

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM I BARDH

Sale

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM I BARDH Kapaku ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000187

35,000 L

ASPIRATOR ELICA GALAXY WH/A/80 80CM BARDHE XHAM T 720M3 TOUCH CONTROLL

ASPIRATOR ELICA GALAXY WH/A/80 80CM BARDHE XHAM T 720M3 TOUCH CONTROLL Kapaku i ishullit ELICA GALAXY duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku ELICA GALAXY  ka  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të...

55,999 L

ASPIRATOR ELICA HIDDEN IX/A/60 PRF009233

ASPIRATOR ELICA HIDDEN IX/A/60 PRF009233 Kapaku i ishullit ELICA HIDDEN IX duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku  ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga...

48,999 L

ASPIRATOR ELICA OASIS IX/F/55 XHAM

ASPIRATOR ELICA OASIS IX/F/55 XHAM Kapaku Mira Black ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000184

44,990 L

ASPIRATOR ELICA ONICE ST 2H IX/F/60 NOCE

ASPIRATOR ELICA PLAN T GJYSËM PËRBËRJE DRURI ONICE ST 2H IX/F/60 NOCE Kodi: 8020283013261

38,990 L

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″ 713M3

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45"  713M3 Kapaku i ishullit ELICA SHIRE BL duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000189

54,990 L

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″ XHAM ZI 713M3

Sale

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45" XHAM ZI 713M3 Kapaku ELICA  ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000189

42,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.