L
  • No products in the cart.

Fshesa Me Korent

FSHESA HOOVER S2IN1300C 011 STEAM JET

FSHESA HOOVER S2IN1300C 011 STEAM JET Lëvizja me avull Hoover S2IN1300C 011 është leckë dhe pistoletë me avull të përshtatshme për pastrimin e plotë të dyshemeve dhe sipërfaqeve vertikale. I pozicionuar vertikalisht dhe i pajisur me ndarje kablloje. 2IN1: Lëshues me avull për sipërfaqe të mëdha dhe pistoletë me avull të lëvizshme për sipërfaqe vertikale Fuqia: 1300 W Gati me avull në 30 sekonda Autonomia: deri në 15 minuta Nuk ka nevojë të përdorni kimikate dhe detergjentë Kodi: 8016361893924

11,990 L

FSHESA TERMOZETA LIFE NOBAG 72704

FSHESA TERMOZETA LIFE NOBAG 72704 Fshesë me korrent me bombol, ciklonike pa qese   Kodi: KOD0000000188

11,990 L

FSHESE KORENTI ELECTROLUX EUS8X2RR LETER /E KUQE

FSHESË KORENTI ELECTROLUX EUS8X2RR LETER SUPER SILENCIO E KUQE Fshesë me korrent me qese. Kodi: KOD0000000404

25,000 L

FSHESË KORENTI ELEKTRA EFK-159

Vendmbajtëse

FSHESË KORENTI LORD 800W V1 LORD V1 është një fshesë me korrent pa qese, e cila është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo familje. Është e pajisur me një filtër HEPA H14 të cilësisë së lartë dhe aksesorë të gjithanshëm që garantojnë pastrim të përsosur. Kastori i kthyeshëm i përparmë dhe rrotat e mëdha të pasme lejojnë përdorim të lehtë në çdo hapësirë ​​për stabilitet të përsosur. Kodi: KOD0000000560

28,500 L

FSHESË KORENTI LEXICAL 2200W

Vendmbajtëse

FSHESË KORENTI ELECTROLUX EEG43WR Fshesa me korrent Electrolux EasyGo, ideale për ata që kanë kafshë, me teknologjinë e qeseve është kompakte dhe e lehtë, garanton pastrim të shpejtë dhe super-efektiv në të gjitha sipërfaqet. Furnizohet me furçë të kombinuar për qilima dhe dysheme të forta, furçë parketi për sipërfaqe delikate, mini-turbo-furçë për heqjen e qimeve të kafshëve nga mobiljet, grykë shtesë të çarjes dhe furçë për mobilje 2 në 1. Kodi: KOD0000000400

15,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.