L
  • No products in the cart.

IBRIK RH TEXSTURES KETTLE 21270-70/RH

IBRIK RH TEXSTURES KETTLE 21270-70/RH Ibrik elektrik për ujë të vluar shpejt; e shkëlqyeshme për të bërë çaj bimor, çokollatë të nxehtë, supa të çastit dhe më shumë Përfshin një kapacitet 1,7 litra dhe një element 1500 vat për ngrohje të shpejtë Veçoritë e sigurisë përfshijnë mbylljen automatike, dritat funksionale blu dhe mbrojtjen e tharjes së valës Dizajni kompakt përshtatet lehtësisht në një banak ose raft Kodi: 4008496855735

6,799 L

Ibrik Russell Hobbs 21270

Sold

IBRIK TEXTURES KETTLE 21270-70/RH Russell Hobbs  është praktik dhe kombinon pamjen me një mori karakteristikash thelbësore të dizajnit. Kazani i bardhë me teksturë kombinon një përfundim me shkëlqim të lartë me thekse mat për një ndjesi të pasur që do të thotë se do t'i sjellë stil çdo sipërfaqjeje kuzhine. Me një enë me kapacitet 1,7 litra, është mjaftueshëm e madhe për të bërë deri në gjashtë filxhanë, duke e bërë atë një kazan ideal për shtëpitë familjare, por nëse...

6,799 L

NGROHËSE UJI IBRIK ACQUA INOX AC-2555

NGROHËSE UJI IBRIK ACQUA INOX AC-2555 MATERIALI/NGJYRA:INOKS Kapaciteti: 2 L FUQIA: 1500 W Kodi: KOD0000000203

2,200 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.