L
  • No products in the cart.

Ngrohësse

AEROTERM ARGO PETRA

Sold

AEROTERM ARGO PETRA Kodi: KOD0000000195

13,999 L

BATANIJE IMETEC DOPIO (ART 62211)

BATANIJE IMETEC DOPIO (ART 62211) Batanija Imetec është shumë praktike, me teknologjinë e patentuar ADAPTO, e ndezni, zgjidhni temperaturën që dëshironi dhe nxehet në moment. Batanija elektrike është shumë më e ngrohtë se një batanije tradicionale: ju mund të zgjidhni të preferuarën tuaj midis 6 temperaturave dhe të programoni fikjen automatike nga 1, 3 deri në 9 orë nga ndezja, ajo ruan automatikisht të njëjtin nivel të zgjedhur të rehatisë. Kontrolli është dixhital led dhe mund të ndahet nga batanija....

12,000 L

BATANIJE IMETEC TEKE ART 6113I

BATANIJE IMETEC TEKE ART 6113I Batanija elektrike është shumë më e ngrohtë se një batanije tradicionale: ju mund të zgjidhni të preferuarën tuaj midis 6 temperaturave dhe të programoni fikjen automatike nga 1, 3 deri në 9 orë nga ndezja, ajo ruan automatikisht të njëjtin nivel të zgjedhur të rehatisë. Kontrolli është dixhital led dhe mund të ndahet nga batanija. Sistemi i sigurisë Eletro Block për sigurinë tuaj në çdo kohë. Batanija elektrike Imetec ju mbështjell me butësinë e saj....

7,700 L

BATANIJE KËMBËSH IMETEC ART 16061C

BATANIJE KËMBËSH IMETEC ART 16061C Me një konsum të ulët të energjisë prej 100 W, ajo arrin një temperaturë maksimale prej 32 ° C - 35 ° C. Temperatura mund të vendoset në 6 gradë. Këpuca ruan automatikisht temperaturën e dëshiruar, e cila siguron komoditet në përdorim. Gallet CCH 210 funksionon në një kontroll kabllor energjie me një ekran dhe kohëmatës, me të cilin mund të vendosni si intensitetin ashtu edhe kohën e ngrohjes në intervalin nga 45 deri në...

6,800 L

KALORIFER ME 13 ELEMENT NIKAI

Sale

Kalorifer Felsen me 11 flete/element, ngroh ambientet tuaja shpejt dhe ekonomikisht pa e thare ajrin. Fuqia: 2500W

10,000 L

NGROHËSE E MADHE KUMTEL KS2761

Sold

NGROHËSE E MADHE KUMTEL KS2761 Fuqia e saj është 2250 W Me termostat të rregullueshëm. Me 3 nivele fuqie 3 shufra kuarz të trasha për ngrohje Ndizen bashkë ose vecmas Shpërndan ngrohtësi në mënyrë uniforme Sistem sigurie me termostat fikje automatike në rast përmbysje.   Kodi:KOD0000000232

5,499 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.