L
  • No products in the cart.

Motor

MOTOR ME 5 DALJE HISENSE 5AMW125U4RTA

MOTOR ME 5 DALJE HISENSE 5AMW125U4RTA Njësia e jashtme Hisense 5AMW125U4RTA i përket sistemeve me shumë ndarje, të cilat janë identike me sistemet split për sa i përket funksionimit, por me ndryshimin se dy ose më shumë njësi të çdo lloji mund të lidhen me një njësi të jashtme. Kondicioneri punon në freon R-32 ekologjik, i sigurt për ozon. Njësia e jashtme Hisense 5AMW125U4RTA synon të ofrojë rehati të plotë në procesin e punës në disa dhoma dhe ka deri...

280,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.