L
  • No products in the cart.

Aksesorë

FISHË HDMI 1.5 METRA MGTEX

FISHË HDMI 1.5 METRA MGTEX Kodi: KOD0000000171

700 L

MBAJTESE TELEVIZORI HT-003

MBAJTESE TELEVIZORI HT-003   Kodi: KOD0000000256

3,499 L

MBAJTËSE TV 14-42 INCH HDL-117B

MBAJTËSE TV 14-42 INCH HDL-117B KOD0000000513

2,500 L

MBAJTËSE TV BALLORE 32-63 POLSH

MBAJTËSE TV BALLORE JESHILE 32-63 POLSH E disenjuar sipas modeleve më të fundit, ky suport televizori mban televizorin tuaj. I lehtë për tu montuar si dhe mundëson një pamje shumë të mirë të stacioneve televizive. Ambjenti i shtëpisë suaj do të bëhet akoma dhe më i bukur me këtë suport. Cdo gjë që nevojitet për montim gjendet brenda kutisë. Kodi:KOD0000000314

1,500 L

MBAJTËSE TV KËNDORE

MBAJTËSE TV KENDORE E disenjuar sipas modeleve më të fundit, ky suport televizori mban televizorin tuaj. I lehtë për tu montuar si dhe mundëson një pamje shumë të mirë të stacioneve televizive. Ambjenti i shtëpisë suaj do të bëhet akoma dhe më i bukur me këtë suport. Cdo gjë që nevojitet për montim gjendet brenda kutisë. Kodi: KOD0000000311

2,500 L

PULTE TRING

PULTE TRING KOD0000000162

900 L

TELEKOMANDA ANTEL LG TV RM-L859

UNIVERSAL REMOTE CONTROL FOR LG LCD/ LED TV RM-L859   Antel RM-L859 mund të përdoret për të kontrolluar drejtpërdrejt pjesën më të madhe të TV LG Pa konfigurim. Përdoret për LG LCD / LED / TV dhe mund të zëvendësohet drejtpërdrejt.   Kodi: KOD0000000165

640 L

TELEKOMANDA PER TV FUEGO

TELEKOMANDA PER TV FUEGO   KOD0000000163

1,050 L

TELEKOMANDA SAMSUNG TV RM-LD603

TELEKOMANDA SAMSUNG TV RM-LD603   Kodi: KOD0000000167

800 L

TELEKOMANDA SONY TV RM-715A

TELEKOMANDA SONY TV RM-715A   Kodi: KOD0000000166

800 L

TELEKOMANDA UNIVERSAL HUAYU RM-D100

TELEKOMANDA UNIVERSAL HUAYU RM-D100   Kodi: KOD0000000168

800 L

TELEKOMANDA UNIVERSAL WICOM RM-L815

TELEKOMANDA UNIVERSAL WICOM RM-L815 Kodi: KOD0000000169

800 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.