L
  • No products in the cart.

BRA Vitesse- Tenxhere me presion 4 litra, Inox

/

BRA Vitesse- Tenxhere me presion 4 litra, Inox

2 stok

12,999 L

BRA Vitesse – tenxhere me presion 4 litra, inox, e përshtatshme për të gjitha llojet e gatimit duke përfshirë induksionin.

 

Rreth këtij produkti

  • Trup i sigurt për larje enësh
  • Fund shpërndarës i trefishtë i farkëtuar
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, duke përfshirë induksionin
  • Lehtësia e përdorimit, duke kursyer kohë dhe energji
  • Quhet gjithashtu tenxhere me presion

Kodi: KOD0000000193

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Braisogona
MaterialiMetal
NgjyraArgjend
Dimensionet e produktit‎30 x 22 x 30 cm; 1.78 kilogram
Kapaciteti4 litra
Difuzor i trefishtë i poshtëmPo
E lehtë në përdorimPo
Përfshin dy përzgjedhës presioni dhe pajisje për uljen e presionitPo
Pesha e artikullit1.78 kg
I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, duke përfshirë induksioninPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.