L
  • No products in the cart.

SOBË INDESIT I6V6C1A (X)/FR

Sold
/ /

SOBË INDESIT I6V6C1A (X)/FR

S’ka stok

59,990 L

Sobë Gatimi Qendrim i lire Indesit I6V6C1AX/FR

Dera është e pajisur me mentesha të reja dhe guarnicione metalike për heqjen e lehtë të derës së brendshme. Përparësitë: lehtësia e përdorimit dhe pastrimi.

Kodi: KOD0000000123

 

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Indesit
Modeli I6V6C1A (X)/FR
Numri i kaviteteve:Furra përbëhet nga një zgavër.
Vëllimi total:59L
Dimensionet e përgjithshme:390 x 410 x 340 mm (hxwxd)
Raftet e gatimit:5 nivele gatimi, disa prej të cilave janë “Sistem SAFETY” kundër animit.
Dera:2 dritare ne dere.
Derë me rënie me hapje shiriti/doreze.
Ndriçimi:Furrë me ndriçim me 1 llambë.
Koha/ alarm:Funksioni i disponueshëm: Kohëmatësi i gatimit
Fuqia max. elektricitet :9000 watt
Klasa e energjisë:HAS
Pesha:53.7kg
Fuqia e lidhjes:2800W

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.