L
  • No products in the cart.

DEPILATOR BRAUN SE 7-527 PINK

/

DEPILATOR BRAUN SE 7-527 PINK

8 stok

11,999 L

DEPILATOR BRAUN SE 7-527 PINK

Depilator Braun për këmbet dhe trupin modeli SE 7-527

Nje depilator i veçantë në llojin e tij për shkak të aksesorëve që përmban

Një  boks për muzike me zë të lartë ndërkohë që depiloheni

Depilatori ka dy nivele shpejtësie dhe ndriçues

Ju lejon të depiloheni edhe në sipërfaqe te lagësht

Kodi:4210201140856

8 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Braun
ModeliSE 7-527
FunksioniDepilim
Fuqia100 – 240 V
PërdorimiLëkurë e thatë
Nivele 2 nivele shpejtësie
Dhëmbëza qeramike20
PërdorimiMe kabell
Aksesor:koke masazhimi,aksesor per masazh fytyre ,doreze ftohese
Kokë e lashmePo
Dritë smartPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.