L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER BANAK FC258D4AW1

/

FRIGORIFER BANAK FC258D4AW1

1 stok

31,990 L

Frigorifer Banak 198 Litra FC258D4AW1

Ngrirësi Hisense FC258D4AW1 shquhet për super-qetësinë e tij: ofron performancë të shkëlqyer duke ruajtur një nivel zëri shumë të ulët. Ka një kapacitet neto prej 198 litrash dhe një kapacitet ngrirjeje prej 15 kg / 24 orë.

 

Kodi: 6921727050205

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliFC258D4AW1
KategoriaNgrirës
Lartësia85 cm
Gjerësia80 cm
Klasa energjikeF
Kapaciteti198 l
Absorbimi 221 kW
Zhurma‎40 db

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.