L
  • No products in the cart.

Frigorifer Banak Hisense FC184D4AW1

/

Frigorifer Banak Hisense FC184D4AW1

1 stok

29,990 L

Frigorifer Banak Hisense 142 litra FC184D4AW1

Ngrirësi Hisense ka një kapacitet prej 142 litrash. Me klasën e energjisë A+ ju mund të kurseni në konsumin e energjisë dhe jeni në gjendje të ruani më mirë ushqimin tuaj.

Kodi: 6921727050212

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliFC184D4AW1
KategoriaNgrirës
Lartësia85 cm
Gjerësia63 cm
Klasa energjikeF
Kapaciteti142 l
Absorbimi192kW
Zhurma‎40 db

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.