L
  • No products in the cart.

Frigorifer HAIER INCASO HBW5518EK

/

Frigorifer HAIER INCASO HBW5518EK

1 stok

78,000 L

Frigorifer HAIER INCASO HBW5518EK RO-84181080

Me një kapacitet prej 248 litrash, ofron  shumë hapësirë ​​për picën e preferuar të të gjithëve. Funksioni i ngrirjes së shpejtë do t’i ftojë me shpejtësi sendet tuaja ushqimore në mënyrë që ato të qëndrojnë në formë të lartë.  Dhe, nëse fëmijëve u pëlqen të qëndrojnë brenda dhe jashtë frigoriferit për të ngrënë ushqime, ekziston një alarm i dobishëm që do t’ju njoftojë nëse e lënë aksidentalisht derën hapur.

Kodi: KOD0000000505

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaHAIER
ModeliHBW5518EK
KategoriaFrigorifer
Dimensione54 x 54.5 x 177.2 x
Klasa e energjisë‎E
Kapaciteti248 litra
Konsumi Vjetor i Energjisë216 kilovat orë në vit
Niveli i zhurmës‎37 dB
Numri i Rafteve4
Tensioni220 Volt
Materiali i rafteveXham
Sistemi i ftohjesNo frost
Motori‎Inverter

 

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.