L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE I ZI NF RQ563N4AF1

Sold
/

FRIGORIFER HISENSE I ZI NF RQ563N4AF1

S’ka stok

149,990 L

Frigorifer Hisense 4P i Zi NF RQ563N4AF1

Sistemi i ftohjes me teknologji të dyfishtë funksionon në të gjithë ngrirësin e frigoriferit, duke ndihmuar në ruajtjen e niveleve ideale të lagështisë në çdo ndarje, gjë që ndihmon në parandalimin e transferimit të erës dhe ndalon tharjen e shpejtë të ushqimit.

Kodi: KOD0000000012

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliNF RQ563N4AF1
KategoriaFrigoriferi amerikan Total No Frost
LlojiMetal
Kapaciteti total në litra (bruto)507
Kapaciteti i frigoriferit në litra (neto)290
Kapaciteti i ngrirësit në litra (neto)142
Dimensionet (mm)790 x 1810 x 675
Pesha e produktit në kg110
DisplayLED Touch
Klasa e Energjisë‎A++
Konsumi i energjisë (kWh/vit)373
Zhurma‎40 dB

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.