L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER INOX RB645N4WIF

Sold
/

FRIGORIFER INOX RB645N4WIF

S’ka stok

89,990 L

Frigorifer Inox me gotë uji RB645N4WIF

Në frigoriferët Hisense RB645N4WIF ajri i ftohtë shpërndahet nga kolonat në çdo nivel për të lejuar ftohjen e shpejtë dhe homogjene të ushqimit pavarësisht vendndodhjes së tij dhe edhe nëse frigoriferi është plot.

Hapje 90° pa mbingarkesë: Aksesim të plotë në përmbajtjen e sirtarëve edhe kur frigoriferi juaj është i vendosur pas një muri ose një dere.

Ftohje e shpejtë: Kurseni kohë në mënyrë që frigoriferi të arrijë temperaturën më të ulët që dëshironi.

Ngrirja e shpejtë: funksioni “Super Freeze” ju lejon të ulni shpejt temperaturën e ngrirësit dhe të ngrini ushqimet shumë më shpejt se zakonisht. Kjo bllokon të gjitha vitaminat dhe lëndët ushqyese në ushqim, kështu që është po aq i freskët sa ditën që e keni blerë.

Kodi: KOD0000000011

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliRB645N4WIF
KategoriaFrigorifer
Klasa e energjisëF
Konsumi (kWh/Vit)372
Konsumi (kWh/24h)1.02
Niveli i zhurmës41 dB
Fuqia Ngrirëse (kg/24 orë)11
Vëllimi Total Neto (në L)495
Paneli KontrollitOutdoor, Touch LED
Vëllimi i rezervuarit të ujit (në L)‎3.5
90° Hapje pa mbarimPo
Teknologjia e Frigoriferit‎I ventiluar (pa ngricë)

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.