L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE RS694N4GBE

/

FRIGORIFER HISENSE RS694N4GBE

1 stok

219,990 L

Frigorifer Hisense Xham i Zi me Got Uji 187.7cm RS694N4GBE

Hisense RS694N4GBE – Frigorifer Side by Side, dyer kristali të zeza, pa ngricë totale me ajrosje me shumë rrjedhje ajri, shpërndarës  uji, kapacitet 562 L

Shpërndarësi i integruar ofron akull në kubikë, akull të grimcuar dhe ujë. Dhe të gjitha me një prekje të vetme!

Shpërndarësi elegant i rezervuarit ofron komoditetin e përditshëm të ujit të ftohtë, ndërkohë që siguron që frigoriferi të instalohet lehtë, pa pasur nevojë për punë të rënda ndërtimi ose hidraulik shtesë.

Kodi: KOD0000000016

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliRS694N4GBE
KategoriaFrigorifer
Kapaciteti i grumbullimit12,00 Kg/24
Konsumi vjetor i energjisë (kostoja vjetore e funksionimit)323 kWh
Klasa e efikasitetit të energjisëE
Niveli i zhurmës42 dB
Kapaciteti total610 L
Kapaciteti total neto i njësisë (l)562 L
Ndriçimi i brendshëmLED
Dimensione‎68.9 x 91 x 178.6 cm
Treguesi-dera e hapurAlarmi akustik ne hapjen e derës
Pesha bruto‎121,0 kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.