L
  • No products in the cart.

FURRË LUXELL LX-3570

/ /

FURRË LUXELL LX-3570

2 stok

9,000 L

FURRË LUXELL LX-3570

  •  Vëllimi i brendshëm 40 lt
  •  Kohëmatësi i rregullueshëm me furrë alarmi zanor
  • Termostat i rregullueshëm 
  • Një tabaka drejtkëndëshe e emaluar dhe një tabaka e rrumbullakët e emaluar 
  • Rezistencë e gjatë inox Cr-Ni

Kodi:KOD0000000482

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ LUXELL
ModeliLX-3570
Kapaciteti (L)40
Ventilimi tangjencial i ftohjes:Po
CoolDoor (xhami reflektues i nxehtësisë):Po
Funksionet e gatimit në furrë:Gatim tradicional,

Gatim me ventilim,

Grill,

Gatim me ajrim

Ngarkesa totale elektrike (Watt):1650
Pesha neto (kg):27.4
Pesha bruto (kg):28.6
Klasa e energjisëA
Drita halogjene:Po

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.