L
  • No products in the cart.

HISENSE KB50XS1EG/EW WINGS PRO

Sale!
/

HISENSE KB50XS1EG/EW WINGS PRO

5 stok

96,990 L

Dëshironi të ndjeni ngrohtësinë e diellit edhe në ditët e ftohta të dimrit? Kjo veçori e ngrohjes dhe ftohjes jep një ndjenjë të ngjashme. Nxehtësia sigurohet në një temperaturë të jashtme prej -20 ℃ ose në temperaturë ambienti falë teknologjisë së parangrohjes me ndihmën e një ngrohës në njësinë e jashtme. Kondicioneri mund të nxehet normalisht edhe kur temperatura e jashtme është -20 ° C.

5 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliKB50XS1EG/EW
Klasa e energjisë (SEER / SCOP):A ++ (6.1 / 4.0)
Kapaciteti ftohës:6000 W
Kapaciteti i ngrohjes:6250 W
Fuqia mesatare (ftohje/ngrohje): 5000 W / 5600 W
Fuqia hyrëse e ftohjes:1540 W
Temperatura e funksionimit:nga -20 ℃ në 43 ℃
Dimensionet e mësipërme. Njësia:810 × 585 × 280 mm
Dimensionet brenda. Njësia:943 × 300 × 245 mm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.