L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE RB390N4GBE

/

FRIGORIFER HISENSE RB390N4GBE

1 stok

76,990 L

Frigorifer Hisense RB390N4GBE

Më i avancuar se një frigorifer-ngrirës i zakonshëm, teknologjia inovative Total No Frost e HISENSE hedh në mënyrë të barabartë ajrin e ftohtë në të gjithë frigoriferin dhe ngrirësin HISENSE RB390N4GBE për të parandaluar formimin e kristaleve të akullit. Falë kësaj zgjidhjeje, nuk ka nevojë për shkrirje manuale.

Kodi: KOD0000000005

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliRB390N4GBE
KategoriaNgrirës
Numri i dyerve2
Lloji i koleksionitKolona e integruar
Vendndodhja e ngrirësitPoshtë
Lartësia186 cm
Gjerësia59.5 cm
Klasa energjikeE
KapacitetiFrigorifer 207 + ngrirje 97
Kapaciteti ftohës‎No frost
Sirtar me kontroll lagështiePo
Lloji i rafteve‎Qelq

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.