L
  • No products in the cart.

Kondicioner Hisense

/

Kondicioner Hisense

2 stok

60,000 L

Kondicioner Hisense AKT35UR4RK4

Kontroll inteligjent: falë përdorimit të dy tabelave elektronike, sistemi lexon statusin e funksionimit të sistemit në një mënyrë më të menjëhershme dhe më të saktë. Sistemi i balancuar i energjisë: Kontrolli i dyfishtë i PCB-së parandalon çdo dëmtim ose rrezik të shkaktuar nga mbingarkesa e pamjaftueshme elektrike.

Rrjetë e madhe e shpërndarjes së ajrit me fije aerodinamike për të siguruar punë të shpejtë të ajrit të kondicionuar dhe për të reduktuar nivelin e zhurmës.

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliAKT35UR4RK4
Ftohja
Absorbimi i STD1 kW
Klasa e energjisëA++
Ngarkesa termike teorike (Pdesignc)3,52 kW
Konsumi vjetor tregues i energjisë (QCE)189 kWh/a
Ngrohje
Kapaciteti Std (Min ~ Max)3,8 (1,77-4,22) kW
Absorbimi i STD0,99 kW
Klasa e energjisëA+
Njësia e brendshme
Dimensionet (WxHxD)700x630x220 mm
Pesha15 Kg
Niveli i fuqisë së zërit (Min-Max)33-40 dB(A)
Ajri i trajtuar (maksimumi)10 m³/min

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.