L
  • No products in the cart.

KONDICIONER HISENSE CA35YR01G

Sold
/

KONDICIONER HISENSE CA35YR01G

S’ka stok

52,000 L

Kondicioner Hisense 12 BTU Inverter CA35YR01G/CA35YR01W
Kodi: KOD0000000112

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliCA35YR01G
Madhësia‎86 x 31.8 x 25.8 cm; 31.5 Kg
Lloji i fuqisëGazi
Funksione të veçantaFunksioni i ngrohjes dhe ftohjes
Pesha e artikullit31.5 kg
Niveli i fuqisë së zërit të njësisë së brendshme:56 db(A)
Fuqia ftohëse12000 njësi termike britanike

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.