L
  • No products in the cart.

KOKË KONDICIONERI HISENSE 7 BTU DJ20YD00G

/

KOKË KONDICIONERI HISENSE 7 BTU DJ20YD00G

1 stok

25,000 L

Koke kondicioneri Hisense 7 BTU DJ20YD00G

Teknologjia e drejtimit DC me valë sinus 180 °

Sistemi monitoron vazhdimisht ftohtësinë e kompresorit dhe krijon formën më efikase të valës për të përcaktuar kursimet efektive të konsumit.

Kompresor me magnet rubidium

Falë kompresimit më të madh të molekulave të gazit, kompresori me magnet rubidium garanton efikasitet më të madh dhe përthithje më të ulët

Valvula e zgjerimit elektronik

Njësia e jashtme përdor një valvul zgjerimi elektronik që rregullon dhe optimizon sasinë e ftohësit të të gjitha njësive të brendshme që janë në funksion.

Funksionimi me diapazon të gjerë të tensionit

Njësia e jashtme mund të funksionojë me një tension nga 176V në 264V. Në modelet e reja, përdorimi i një teknike të rregullimit automatik të tensionit siguron që vlera e mbrojtjes të rregullohet sipas saj, duke mbajtur frekuencën e funksionimit në një vlerë optimale.

Dizajni i shkëmbyesit: i projektuar për të përmirësuar efikasitetin

Dizajni i shkëmbyesit të jashtëm është projektuar për të rritur transferimin e nxehtësisë në mënyrë të tillë që ta bëjë qarkun e ftohësit më efikas dhe të shmangë krijimin e blloqeve të akullit. Një avantazh tjetër është ai i aftësisë për të mbështetur lidhjet në distanca të gjata midis njësive të jashtme dhe të brendshme pa reduktuar kapacitetin ftohës.

Kodi: KOD0000000113

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliDJ20YD00G
Fuqia:7000 btu/h
Kapaciteti ftohës:4.1 kW
Kapaciteti i ngrohjes:4.5 kW
Niveli i fuqisë së zërit:62 dB
Niveli i presionit të zërit:19 ~ 39 dB
Dimensionet e njësisë së brendshme (WxHxD): 745x270x212 mm
Klasa e efikasitetit të energjisë së ftohjes:A++
Klasa e efikasitetit të energjisë së ngrohjes:A+
Pesha e njësisë së jashtme:34 Kg
Dimensionet e njësisë së jashtme (WxHxD):730 × 540 × 260 mm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.