L
  • No products in the cart.

LAVASTOVILJE AEG 13 SETE FSE63617P

Sold
/ /

LAVASTOVILJE AEG 13 SETE FSE63617P

S’ka stok

87,999 L

Lavastovilje AEG A+++ 13 sete FSE63617P

Aeg FSE63617P – Pjatalarëse totale e integruar 60 cm – 13 cilësime

Me lavastoviljen Aeg FSE63617P enët tuaja delikate mund të lahen më sigurtë falë mbështetësve AEG SoftGrip dhe SoftSpikes që i mbajnë në mënyrë perfekte enët në vend, duke parandaluar kështu thyerjen e tyre.

Kodi: KOD0000000101

S’ka stok

Compare

Përshkrim

MarkaAEG
ModeliFSE63617P
KategoriaPjatalarëse
Lloji i koleksionitIntegrim Total
Masa e integruar60 x 82 cm

60 x 90 cm

Gjerësia60 cm
Lartësia82 cm
Klasa energjikeD
I mbuluar13
Absorbimi234 kW
Absorbimi234 kW
PerformancaRezultati i tharjes: A

Zhurma (dB): 44

FuqiaKonsumi i energjisë (kWh): 0.821

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.