L
  • No products in the cart.

LAVATRIÇE AEG 7 KG TOP L6TBG721

Sold
/ /

LAVATRIÇE AEG 7 KG TOP L6TBG721

S’ka stok

70,000 L

Lavatriçe AEG 7 kg 1200 RPM TOP L6TBG721

Makina larëse AEG L6TBG721 Series 6000 është e pajisur me teknologjinë ProSense® që rregullon kohëzgjatjen e ciklit dhe konsumin e ujit dhe energjisë në varësi të ngarkesës.

 

Kodi: KOD0000000054

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliL6TBG721
Klasa energjikeF
Kapaciteti7 kg
Rpm1200 rpm
Gjerësia40 cm
Lartësia85 cm
Thellësi60 cm
Absorbimi0.90 kW
Klasa e efikasitetit të centrifugës:B
Shkalla e lagështisë së mbetur (%):53
Emetimi i zhurmës gjatë larjes – dB (A):56
Emetimi i zhurmës gjatë rrotullimit-dB (A):77

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.