L
  • No products in the cart.

LAVATRIÇE AEG 8 KG L6FBI863

/ /

LAVATRIÇE AEG 8 KG L6FBI863

1 stok

75,000 L

Lavatriçe AEG 8 kg 1600 RPM L6FBI863

Makina larëse e Serisë 6000 L6FBI863 Aeg është e pajisur me Teknologjinë ProSense®: programi i larjes është i optimizuar për të reduktuar fërkimin midis rrobave dhe për të shmangur larjen e tepërt.

 

Kodi: KOD0000000081

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliL6FBI863
Klasa energjikeC
Kapaciteti8 kg
Rpm1551 rpm
Gjerësia60 cm
Lartësia85 cm
Absorbimi63 kW
Pesha neto (kg):70.5
Tipi i produktit:Makinë larëse me ngarkesë të përparme
Kapaciteti maksimal në kg E20:8
Klasa e efikasitetit të tharjes me cikël centrifugimi të programit eco 40-60 (EU 2017/1369):B
Programi eko 40-60 i klasës së efikasitetit të energjisë (Rregullorja (EU) 2017/1369):C

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.