L
  • No products in the cart.

Lavatriçe LORD 8 kg 1200 RPM W2

/ /

Lavatriçe LORD 8 kg 1200 RPM W2

1 stok

66,000 L

Lavatriçe LORD 8 kg 1200 RPM W2

Falë teknologjisë së saj më të fundit, ajo mund të njohë sasinë e rrobave të ngarkuara 1-8 kg, duke përshtatur në përputhje me rrethanat konsumin e ujit dhe energjisë elektrike.

Makina larëse LORD ka 16 programe që do të plotësojnë plotësisht nevojat më të kërkuara të shtëpisë tuaj. Do të vlerësoni veçanërisht disa programe të buta, të tilla si pambuku 20 ° dhe 40 ° C, i hollë / mëndafsh 30 ° C, leshi 30 ° C ose një program për veshje sportive.

Kodi; KOD0000000079

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Lord
ModeliLORD W2
Klasa e EnergjisëB
Kapaciteti8 kg
Niveli i zhurmësC 76 dB
Konsumi:55 kWh / 100 cikle, 48 l / 1 cikël
Shpejtësia maksimale e rrotullimit:1400 rpm
Nr. Programeve16
Treguesi i kohës së mbeturPo
Treguesi vizualPo
Shtimi i rrobave gjatë ciklitPo
Ngjyra LEDE bardhë
Mënyra e kontrollitButona

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.