L
  • No products in the cart.

Lavatriçe LORD 9 kg 1400 RPM W1

/ /

Lavatriçe LORD 9 kg 1400 RPM W1

1 stok

73,000 L

Lavatriçe LORD 9 kg 1400 RPM W1

Teknologjia e përsosur e shpejtësisë së makinës larëse Lord bën të mundur shkurtimin e programeve të zgjedhura duke e bërë larjen sa më të shpejtë.

Ekrani i madh, i qartë dhe me prekje lejon kontroll të vazhdueshëm mbi programet e zgjedhura, e bën të lehtë konfigurimin dhe ju mban të informuar për larjen tuaj. Sigurisht, ekziston edhe opsioni i fillimit me vonesë të larjes me 24 orë.

Kodi: KOD0000000078

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Lord
ModeliLord W1-02
Kategorialavatriçe me qëndrim i lirë
Kapaciteti9 kg
Konsumi i ujit:44l / 1 cikël
Zhurma e larjes/tjerrjes:49/74 dB
Konsumi i energjisë:152 kWh/vit
Klasa e efikasitetit të energjisë:C
Klasa e efikasitetit të rrotullimit:B
Shpejtësia maksimale e rrotullimit1400/min
Dimensionet (H x W x D)84.8 x 59.8 x 59 cm
SpecifikaSistemi i zbulimit të ngarkesës së pabalancuar gjatë rrotullimit

Koha e mbetur deri në fund të programit

Bllokimi i sigurisë për fëmijë

Faza kundër rrudhave në fund të programit

Mbrojtje e shumëfishtë kundër dëmtimit të ujit

Programe15 programe (Pambuk 20°C, Pambuk 40°C, Pambuk 60°C, Pambuk 90°C,  Kujdes i lehtë 30°C,

Kujdes i lehtë 40°C, Shpëlarje, Rrotullimi/kullimi, Leshi 30°C, Delikate/Mëndafsh 30°C, Përzierje 40°C  etj.)

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.