L
  • No products in the cart.

LAVELO APELL 23 CM E THELLE (1V+1)

/

LAVELO APELL 23 CM E THELLE (1V+1)

5 stok

13,990 L

LAVELO APELL 23 CM E THELLE (1V+1)MAJT DJAT

Lavamani  nga koleksioni  ka një lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht.

Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta.

Kodi: KOD0000000281

5 stok

Compare

Përshkrim

MarkaAPELL
Modeli50X40 1GROP
Kategoria1 vaska lavamani
Lloji i koleksionitI zhytur
Lloji‎Me pika të kthyeshme
Përmasat114 x 48 cm
Gjerësia116 cm
Thellësi50 cm
Thellësa e vaskës21 cm
Kompleti i lavamanit:Sifon që kursen hapësirë, kullues, grepa të montuar paraprakisht

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.