L
  • No products in the cart.

MAKINË RROJE CRONIER CR-D-8

/

MAKINË RROJE CRONIER CR-D-8

2 stok

2,999 L

MAKIE RROJE CRONIER CR-D-8

  • Me 4 koka
  • Dritë LED per nivelin e baterisë
  • Krehër dhuratë  ecila ka sistem vetë-mprehës duke dhuruar kështu një performancë të lartë.  Nuk krijon irritime të lëkurës apo  të krijojë alergji pasi përshtatet me cdo lloj lëkure dhe konturi.Makina  funksionon me bateri te rikarikueshme.

Kodi:KOD0000000389

2 stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

  • 4 krehëra për përdorime të ndryshme
  • Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
  • Prerje : 3mm, 6mm, 9mm,
  • Motor me shpejtësi të lartë rrotullimi

SI TË PËRDORNI:

Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.