L
 • No products in the cart.

MAKINË RROJE GEMEI (GM-6115)

Sold
/

MAKINË RROJE GEMEI (GM-6115)

S’ka stok

1,499 L

MAKIE RROJE GEMEI (GM-6115)

Prerëse flokësh profesionale
Pavarësisht se sa të gjatë apo të shkurtër janë flokët, mirëmbajtja dhe stilimi është shumë i lehtë me sistemin e tij të avancuar të prerjes.
Nuk ka nevojë të shqetësoheni për zëvendësimin e briskut ose tehut.
Mund të përdoret kudo.

Kodi:KOD0000000387

S’ka stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

 • •Makina më e kërkuar për rregullimin e mjekrës dhe flokëve.
  •Kualitet i Lartë,  cilësi e garantuar
  •Punon 2 orë
  •Prerje  2,3,4 mm
  •Tehe metali, qe nuk ndryshken.

SI TË PËRDORNI:

 • Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
 • Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
 • Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.