L
 • No products in the cart.

MAKINË QETHËSE REMINGTON HC5018 APPRENTICE HAIR CLIPPER

/

MAKINË QETHËSE REMINGTON HC5018 APPRENTICE HAIR CLIPPER

1 stok

4,699 L

MAKINË QETHËSE REMINGTON HC5018 APPRENTICE HAIR CLIPPE

 • Makina qethëse REMINGTON  ju ndihmon te arrini rezultate te larta pasi pret qime ne rritje ne drejtime te ndryshme.
 • Pjësët lahen lehtesisht me ujë.
 •  Nuk ka nevojë të shqetësoheni për zëvendësimin e briskut ose tehut.

Kodi: 4008496867332

1 stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

 • 5 krehëra për përdorime të ndryshme
 • Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
 • Prerje : 3mm, 6mm, 9mm,
 • Motor me shpejtësi të lartë rrotullimi

SI TË PËRDORNI:

 • Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
 • Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
 • Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.