L
  • No products in the cart.

MAKINË QETHJE BRAUN BT3940TS BE

Sale!
/

MAKINË QETHJE BRAUN BT3940TS BE

1 stok

6,000 L

MAKINË QETHJE BRAUN BT3940TS BE
Makinë qethje Braun BT3940TS. Ideale për stilimin e mjekrës dhe flokut tuaj. Me disa nivele rregullimi të prerjes për një rezultat më të mirë. Prerje me gjatësi nga 0.5 deri në 20 mm. 60 minuta përdorim. Pastrohet me ujë të rrjedhshëm. Bateri e tipit 1 x NiMH. Shoqërohet me çantën e udhëtimit. Në paketim do të gjeni gjithashtu dy koka shtesë, furçën e pastrimit, karikuesin, si dhe një çantë mbajtëse udhëtimi.

Kodi: KOD0000000204

1 stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

5 krehëra për përdorime të ndryshme

Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
Prerje : 3mm, 6mm, 9mm,

Motor me shpejtësi të lartë rrotullimi

SI TË PËRDORNI:

Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.