L
  • No products in the cart.

Makinë rroje Geemy Model:GM-595 (657

/

Makinë rroje Geemy Model:GM-595 (657

2 stok

1,999 L

Geemy Professional GM-595 (657 makine rroje elektrike. Mund ta perdorni edhe per prerjen e flokeve.

Ka një dizenjim modern, karikojeni dhe përdorni atë pa u bezdisur nga telat dhe fishat.

Tehu është material çeliku që nuk ndryshket si dhe pastrohet lehtësisht.

Opsione të ndryshme krehëresh për prerje duke filluar nga gjatësia më e shkurter 3 mm, 6mm, 9mm dhe 12mm.

 

Kodi: KOD0000000238

2 stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

Teh çeliku inox me performancë të lartë.
Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
I përshtatshëm për mjekër dhe mustaqe, hundë dhe vetulla, rregullim të trupit, prerje flokësh
Motor me shpejtësi të lartë rrotullimi

SI TA PËRDORNI:

Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.