L
  • No products in the cart.

Makinë Rroje GEMEI (GM-657)

Sold
/

Makinë Rroje GEMEI (GM-657)

S’ka stok

1,999 L

Makinë Rroje GEMEI (GM-657)

Prerëse flokësh profesionale AG Enterprises GEEMY GM-657
Pavarësisht se sa të gjatë apo të shkurtër janë flokët, mirëmbajtja dhe stilimi është shumë i lehtë me sistemin e tij të avancuar të prerjes.
Nuk ka nevojë të shqetësoheni për zëvendësimin e briskut ose tehut.
Mund të përdoret shpejt në zyrë, shtëpi apo edhe në makinë.

 

Kodi: KOD0000000176

S’ka stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

  • Ngarkoni plotësisht produktin përpara përdorimit për herë të parë.
  • Teh çeliku inox me performancë të lartë.
  • 4 Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
  • I përshtatshëm për mjekër dhe mustaqe, hundë dhe vetulla, rregullim të trupit, prerje flokësh
  • Motor me shpejtësi të lartë rrotullimi

SI TË PËRDORNI:

  • Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
  • Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
  • Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.