L
  • No products in the cart.

PIANURË FRANKE FHR604C T

/ /

PIANURË FRANKE FHR604C T

5 stok

42,000 L

PIANURË FRANKE FHR604C T

Pianura me induksion është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni  lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë.

Kombinon katër zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo gatim. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha.

Ndërfaqja me prekje direkte kontrollon ndërfaqen e përdoruesit përdor numra intuitiv, nga 1 në 14, kështu që mund të vendosni temperaturën e duhur menjëherë pa pasur nevojë të alternoni butonat plus dhe minus.

KOD0000000523

5 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎FRANKE
ModeliFHR604C T
Gjerësia (mm)57
Nr. i pianurave per zjarr4
Zona fleksibël gatimiPo
SpecifikaMaterial qeramik

Treguesi dixhital i nivelit të fuqisë i vendosur për të gjitha zonat e gatimit

Estetika e zezë

Pesha bruto / neto (Kg):‎12.56/11.6
Fuqia elektrike6kW
Lloji i kontrolleve:Kontroll elektronik me prekje rrëshqitës
Sinjali akustik:‎Po
Estetikë e sheshtë (Material)‎Jo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.