L
  • No products in the cart.

PIANURË CANDY 3G+1K CLG631SPX

/ /

PIANURË CANDY 3G+1K CLG631SPX

1 stok

22,000 L

Pianure Candy 3G+1K CLG631SPX

PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  • Elementi ngrohës i tipit 1 Djegësi i shpejtë me gaz
  • Elementi ngrohës i tipit 2 Pllakë elektrike
  • Elementi ngrohës i tipit 3 Djegësi gjysmë i shpejtë me gaz
  • Elementi ngrohës i tipit 4 Djegësi ndihmës me gaz

 

Kodi: KOD0000000088

 

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Candy
ModeliCLG631SPX
KategoriaPianurë e përzier
Numri i zjarreve4
Lloji i koleksionitI zhytur
Masa e integruar56 x 48 cm
Pjekja në skarëE emaluar
Absorbimi1.50 kW
Fuqia6900 W

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.