L
  • No products in the cart.

PJASTER FLOKËSH REMINGTON S1A100

/

PJASTER FLOKËSH REMINGTON S1A100

2 stok

3,499 L

PJASTER FLOKËSH REMINGTON S1A100

  • Veshje qeramike
  • Nxehtësi e lartë, 1 konfigurim i temperaturës 
  • Ngrohje e shpejtë, gati për t’u përdorur në 30 sekonda
  • Mbyllja automatike e sigurisë pas 60 minutash çelësi ndezës/fikje me tregues led
  • Opsioni i ndezjes-fikjes automatike 

KOD0000000206

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎REMINGTON
 ModeliS1A100
Veshje e pllakësqeramike
Butoni ndezës/fikës për fuqinëPo
Temperatura maksimale :200 Gradë Celcius
Gjenerator ikonë i integruar për mbrojtje opsionalePo
Ngrohje e menjëhershme dhe rikuperim i shpejtë :265 ْ F me 30 sekonda
Kordoni i rrotullimit të rrymës360 me unazë të varur
Fikje automatike 1 orëPo
Ekrani dixhitalPo, siguron temperaturë dixhitale nga 265 ْF -750 ْ
Butonat për kontrollin e temperaturësPo
Nxehtësia PTC, Kontrolli NTCPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.