L
  • No products in the cart.

PJASTER FLOKËSH REMINGTON S3500 E51

/

PJASTER FLOKËSH REMINGTON S3500 E51

1 stok

6,999 L

PJASTER FLOKËSH REMINGTON S3500 E51

  • Temperatura:180-230°C
  • Gati ne 15 sec
  • Mbrojtje per flokët
  • Pllakë Qeramike
  • Fikje Automatike

KOD0000000246

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaREMINGTON
 ModeliS3500 E51
Veshje e pllakësqeramike
Butoni ndezës/fikës për fuqinëPo
Temperatura maksimale :180-230°C
Gjenerator ikonë i integruar për mbrojtje opsionalePo
Ngrohje e menjëhershme dhe rikuperim i shpejtë :265 ْ F me 15 sekonda
Kordoni i rrotullimit të rrymës360 me unazë të varur
Fikje automatike 1 orëPo
Ekrani dixhitalPo, siguron temperaturë dixhitale nga 265 ْF -750 ْ
Butonat për kontrollin e temperaturësPo
Nxehtësia PTC, Kontrolli NTCPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.