L
  • No products in the cart.

PJASTER UDHETIMESH GEMEI ME NGJYRA 2986

/

PJASTER UDHETIMESH GEMEI ME NGJYRA 2986

10 stok

999 L

PJASTER UDHETIMESH GEMEI ME NGJYRA 2986

  • Pjaster portativ që mund ta merrni me vete kudo
  • Pllaka qeramike
  • Mbrojtëse plastikë

KOD0000000215

10 stok

Compare

Përshkrim

MarkaBRAUN
 ModeliST510
Veshje e pllakësqeramike
Butoni ndezës/fikës për fuqinëPo
Temperatura maksimale :240 Gradë Celcius
Gjenerator ikonë i integruar për mbrojtje opsionalePo
Ngrohje e menjëhershme dhe rikuperim i shpejtë :265 ْ F me 60 sekonda
Kordoni i rrotullimit të rrymës360 me unazë të varur
Fikje automatike 1 orëPo
Ekrani dixhitalPo, siguron temperaturë dixhitale nga 265 ْF -750 ْ
Butonat për kontrollin e temperaturësPo
Nxehtësia PTC, Kontrolli NTCPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.