L
  • No products in the cart.

THARËSE ELECTROLUX EW8HE282 8KG A++

Sale!
/

THARËSE ELECTROLUX EW8HE282 8KG A++

1 stok

85,000 L

THARËSE ELECTROLUX EW8HU272 7KG A++

Tharje me kondensim

Shporta për tharjen e këpucëve

Programi Woolmark Blue i certifikuar i leshit

Programimi i nisjes deri në 20 orë

Shportë inox me rrotullim të dyanshëm dhe 3 drejtues valësh.

KOD0000000509

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ ELECTROLUX
ModeliEW8HU272
KategoriaTHARËSE
Kapaciteti7 kg
Dimensionet në mm (gjerësia)596
Zhurma në programin Pambuk me ngarkesë të plotë në db(A) re 1 pW65
Dimensionet në CM (lartësia)60
Klasa e efikasitetit të energjisë:A++
Dimensionet në CM (thellësi)66
Konsumi vjetor i energjisë në kWh211KW
NgjyraBardhë
Numri i programeve16
ProgrameKëmisha

Kujdesi optimal i fibrave sintetike

Trajtimi më i butë i veshjeve tuaja të preferuara

Tharje në kohën më të shkurtër

Pajisja e tekstileve me funksione

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.